Hostingpakketten

Veilig, snel en inclusief ondersteuning!

Niet verplicht wel gemakkelijk

Naast het laten bouwen van je website kunnen wij ook de hosting verzorgen. Dit ben je niet verplicht maar is wel zo makkelijk. Wij kunnen namelijk bij calamiteiten direct ingrijpen en in het ergste geval een backup terug plaatsen. Zo zit je nooit zonder website. In het hostingpakket zit inbegrepen: de technische updates, de beveiligingsupdates, de functionele updates, de dagelijkse websitebackups, dagelijkse e-mailbackups, service per telefoon, chat en e-mail, de domeinnaam met hosting en e-mail. Hiervan ontvang je een keer per jaar een factuur.

Toch ergens anders hosten?

Kies je er toch voor om ergens anders je website te hosten? Dan vragen wij een eenmalig bedrag van €55,- om je website goedwerkend bij een andere partij te plaatsen en ben jezelf verantwoordelijk voor de updates en backups. Indien je wilt verhuizen kun je een van onze hostingpakketten kiezen en regelen we de verhuizing gratis.

Sublieme snelheid

SSD schijven, een hoop rekenkracht en de beste internet connecties zorgen voor sublieme snelheid

~

SSL beveiliging

Belangrijk en verplicht voor het veilig maken van de communicatie tussen je website en je bezoeker

g

Controlpanel

Via het controlpanel kun je op een simpele manier zelf e-mailadressen aanmaken en nog véél meer

Laten we samenwerken

Vraag vandaag nog een offerte aan en wij sturen je, geheel vrijblijvend, een scherpe aanbieding. Wacht niet langer en laten we gaan samenwerken 🙂