Online mailmarketing

Meer bezoekers, meer leads en meer klanten

SEO-startpakket

Met ons SEO-startpakket stellen we eenmalig alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid. Hierdoor ben je meteen aangemeld op alle belangrijke diensten van Google om beter gevonden te worden.

Meer informatie

SEO-contentpakket

Uitgebreid trefwoordonderzoek doen naar veelgebruikte zoekwoorden voor jouw diensten. Daarna starten we met het schrijven van 3 resultaatgerichte landingspagina’s die we gaan optimaliseren voor 6 belangrijke trefwoorden.

Meer informatie

Social Media marketing

Je wilt jouw onderneming (méér)bekendheid geven op social media, maar je bent te druk, je hebt totaal geen kennis of gewoonweg geen zin? Laat Alfaweb jouw social media onderhouden!

Meer informatie

Zoekmachine adverteren

Wanneer je direct bovenaan in de zoekresultaten van Google wil verschijnen is zoekmachine marketing dé uitkomst! Met de Google Ads (Adwords) pakketten van Alfaweb, krijgt je website op relevante zoekwoorden direct hoge posities in Google.

Meer informatie

E-mailmarketing

Een goede nieuwsbrief naar je klanten toe herken je meteen in je statistieken. Direct verkeer zorgt voor een boost in het bezoek naar je website, het fijnste van deze bezoeken is, dat het gaat om klanten die al geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product.

Meer informatie

Lokale SEO

Was je vroeger op zoek naar dingen bij jou in de buurt – zoals een kapper, loodgieter, een goed restaurant of een fietsenmaker – dan keek je in de Gouden Gids. Of het telefoonboek. Of het lokale krantje. Tegenwoordig zijn al die lokale ondernemingen ook op internet goed te vinden. En dat is natuurlijk veel handiger.

Meer informatie