SEO-contentpakket voor €579,-

Je website een boost in Google met ons SEO-contentpakket!

Inclusief 6 trefwoorden en 3 resultaatgerichte landingspagina’s.

Met het SEO-contentpakket garanderen we dat alles optimaal staat ingesteld om hoger te komen in Google. We beginnen namelijk met het uitvoeren van de werkzaamheden die behoren bij het SEO-startpakket en gaan dan nog een stap verder.

We gaan een uitgebreid trefwoordonderzoek doen naar veelgebruikte zoekwoorden die betrekking hebben tot de diensten die jij aanbiedt. Daarna starten we met het schrijven van 3 resultaatgerichte landingspagina’s die we gaan optimaliseren voor de belangrijke trefwoorden.

Inbegrepen

Wat is in dit pakket inbegrepen om de boost te geven?

Inclusief SEO-startpakket

Om je website optimaal te laten presteren in Google is het SEO-Startpakket een verplicht onderdeel die we moeten uitvoeren voor we kunnen starten met het SEO-contentpakket.

In het SEO-startpakket wordt je aangemeld voor alle diensten van Google en koppelen we alle Google diensten aan je website. Middels een handige plugin heb je dan een overzicht van het verkeer op je website.

Telefonisch interview

We gaan een afspraak met je maken voor een telefonisch interview zodat we je bedrijf en diensten beter leren kennen.

Uit dit interview kunnen we bepalen welke 6 trefwoorden voor jouw geschikt zouden kunnen zijn en waar wij ons op kunnen richten. Aan de hand daarvan kunnen we bekijken hoe we de landingspagina’s zo effectief mogelijk kunnen inrichten.

Meten is weten

Na het telefonisch interview gaan we kijken hoe hoog de concurrentie is op de door jouw opgegevens trefwoorden. Wanneer de concurrentie te hoog is gaan we je adviseren om het anders aan te pakken.

Voorbeeld: Een schildersbedrijf uit heusden wil gevonden worden met het trefwoord “Schildersbedrijf”. In Google geeft dit 1.760.000 resultaten. Je kunt er dus vanuit gaan dat een positie op de eerste pagina bijna niet haalbaar is. Ga je een plaatsnaam erbij toevoegen, bijvoorbeeld: “Schildersbedrijf Heusden”, dan komen er nog maar 567.000 resultaten. Hier kun je goed tegenop concureren en wordt de kans voor pagina 1 in Google vele malen beter. Het is dus uitermate belangrijke om de trefwoorden te analyseren.

Schrijven en optimaliseren

Landingspagina’s worden geschreven om hoger te komen in Google met de gekozen trefwoorden.

Bij het schrijven is het belangrijk rekening te houden met de trefwoorden en deze in de juiste hoeveelheid (anders krijg je een boete van Google) terug te laten komen op de juiste plek.

We houden er rekening mee dat de tekst ook prettig leesbaar moet zijn voor de bezoeker en hen aanzet tot koop of iets anders overgaan.

Nog even een kort overzicht

Het SEO-startpakket

Met het SEO-startpakket kunnen we precies zien hoe bezoekers jouw website vonden en welke pagina’s ze bekeken.

Telefonisch interview

Uit dit interview kunnen we bepalen welke 6 trefwoorden voor jouw geschikt zouden kunnen zijn en waar wij ons op kunnen richten.

Trefwoord analyse

Welke trefwoorden gebruiken jouw doelgroep om je website te vinden en hoe groot is je concurrentie voor dezelfde doelgroep.

3 SEO-landingspagina's

We schrijven 3 landingspagina’s met geoptimaliseerde teksten, titels, afbeeldingen, keywords, description en interne linkbuilding

Live SEO dashboard

Complete en live SEO dashboard voor een rapportage met alle belangrijke SEO prestaties

Klikgedrag van bezoekers

Hoe zijn de doorklikpercentages van de organische posities in Google?

 • Positie 1
 • Positie 2
 • Positie 3
 • Positie 4
 • Positie 5
 • Positie 6
 • Positie 7
 • Positie 8
 • Positie 9
 • Positie 10
 • Pagina 2

Laten we samenwerken

Vraag vandaag nog een offerte aan en wij sturen je, geheel vrijblijvend, een scherpe aanbieding. Wacht niet langer en laten we gaan samenwerken 🙂