SEO-contentpakket

Inclusief 6 trefwoorden en 3 resultaatgerichte landingspagina’s.

Het SEO-contentpakket voor slechts €599,-

Je website een boost in Google met ons SEO-contentpakket!

Met het SEO-contentpakket garanderen we dat alles optimaal staat ingesteld om hoger te komen in Google. We beginnen namelijk met het uitvoeren van de werkzaamheden die behoren bij het SEO-startpakket en gaan dan nog een stap verder.

We gaan een uitgebreid trefwoordonderzoek doen naar veelgebruikte zoekwoorden die betrekking hebben tot de diensten die jij aanbiedt. Daarna starten we met het schrijven van 3 resultaatgerichte landingspagina’s die we gaan optimaliseren voor de 6 belangrijke trefwoorden.

Wat is in dit pakket inbegrepen

 

Z

Inclusief SEO-startpakket

Om je website optimaal te laten presteren in Google is het SEO-startpakket een verplicht onderdeel die we moeten uitvoeren voor we kunnen starten met het SEO-contentpakket.

In het SEO-startpakket wordt je aangemeld voor alle diensten van Google en koppelen we alle Google diensten aan je website. Middels een handige plugin heb je dan een overzicht van het verkeer op je website.

Z

Telefonisch interview

We gaan een afspraak met je maken voor een telefonisch interview zodat we je bedrijf en diensten beter leren kennen.

Uit dit interview kunnen we bepalen welke 6 trefwoorden voor jouw geschikt zouden kunnen zijn en waar wij ons op kunnen richten. Aan de hand daarvan kunnen we bekijken hoe we de landingspagina’s zo effectief mogelijk kunnen inrichten.

Z

Meten is weten

Na het telefonisch interview gaan we kijken hoe hoog de concurrentie is op de door jouw opgegeven trefwoorden. Wanneer de concurrentie te hoog is gaan we je adviseren om het anders aan te pakken.

Z

Schrijven en optimaliseren

Landingspagina’s worden geschreven om hoger te komen in Google met de gekozen trefwoorden.

Bij het schrijven is het belangrijk rekening te houden met de trefwoorden en deze in de juiste hoeveelheid (anders krijg je een boete van Google) terug te laten komen op de juiste plek.

We houden er rekening mee dat de tekst ook prettig leesbaar moet zijn voor de bezoeker en hen aanzet tot koop of iets anders overgaan.

We helpen je graag

We staan in de startblokken om je te adviseren

 

Stel je vraag

Heb je een vraag? Stel hem via het formulier. Wil je liever dat we je even bellen? Laat dan je telefoonnummer achter!

Webshop laten maken