In no-time online

Met een spoedwebsite voor maar eenmalig €150,-

Een spoedwebsite voor maar €150,-

Onze spoed website is ideaal om binnen no-time vindbaar te zijn op het internet met je persbericht, reclamecampagne of gewoon als online visitekaartje.

We rekenen een levertijd van slechts 4 uur nadat we je logo, contactgegevens en je domeinnaam gegevens hebben ontvangen. Daarna gaan we supersnel aan de slag voor je. We maken de pagina op, vullen de adresgegevens in en plaatsen indien nodig je logo en maximaal 1 korte alinea tekst.

Heb je nog geen website, maar verwacht je wel publiciteit rond je bedrijf en/of domeinnaam? Dan is onze spoed Landingspagina ideaal om binnen no-time toch vindbaar te zijn op internet.

Binnen 4 uur beschikbaar

 

Sommige ondernemers willen binnen 1 dag met een website online zijn. Wij kunnen veel maar een complete website in 1 dag is ook voor ons te veel van het goede.

Speciaal voor deze groep hebben wij een landingspagina die binnen 4 uur live is zodra wij het beheer hebben over de domeinnaam.

Een spoedwebsite is dan ook alleen mogelijk wanneer de domeinnaam via ons loopt. Dit kan door ons je nieuwe domeinnaam te laten registreren of jouw huidige domeinnaam te verhuizen. Je maakt dan een keus uit één van onze hostingpakketten.

Wanneer je verhuisd naar ons zijn wij afhankelijk van de snelheid die je huidige provider levert bij het toesturen van de verhuistoken. Gelukkig doen de meeste providers dit binnen 2 uur.

Dit is een voorbeeld. Uiteraard wordt jouw pagina aangepast aan je huisstijl.

Ja, ik wil met spoed
een landingspagina

Z

Binnen 4 uur online

Z

Responsive pagina (ook voor tablet en mobiel)

Z

Achtergrondafbeelding

Z

Kleuren aangepast aan je huisstijl

Z

Logo (zelf aanleveren)

Z

Contactgegevens

Z

Korte Alinea tekst (max. 200 woorden)

Z

Domeinnaam

Z

E-mailadressen

Bestelformulier

Vraag hier je spoed landingspagina aan.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.